Oleme ka varem rääkinud sellest, kuidas oma kulmukarvad kiiremini kasvama panna. Viimasel ajal on selle kohta meilt jälle küsinud paljud tüdrukud. Kuna oleme varem rääkinud sellest, kuidas karvakasvu kiirendamiseks kasutada looduslikke vahendeid, vaatame täna ka tooteid, mis sellises olukorras aitavad.

 

Anastasia Brow Enchancing Serum

Loomulikult teame kõik kulmuguru Anastasia Soare-t (leiad loo tema kohta ka meie inspiratsiooni osast). See seerum on Anastasia enda poolt loodud ja sisaldab palju peptiite, vitamiine ja ekstrakte. Oleme seda ise ka päris palju proovinud ja peame tunnistama, et see töötab. Kulmudele kandes jätab see mõnusa jaheda tunde. Tulemused näiteks kulmude hõredamate osade katmisel on näha juba paari nädalaga. Kindlasti tasub seda kasutada ka lihtsalt kulmude regulaarsel hooldamisel, et säilitada nende kohevus ja ilus välimus ning selle kasutamiseks pole vaja oodata, et sul tekiks tõsiselt probleemne olukord.


 

Rogaine

Üks tuntumaid kulmude taastamise ja kulmukarvade kasvu kiirendamise tooteid - sisaldb 5 protsenti Minoxidil-i, mis on väga tõhus aine karvakasvu kiirendamiseks. Seda on vaja kasutada kaks korda päevas ja tulemuste nägemiseni läheb päris kaua aega. Meie seda ära oodata ei jõudnud, aga on tüdrukuid, kes on kasutanud seda kauem kui pool aastat ja tunnistavad, et tõelisi tulemusi hakkasidki nad märkama alles umbes poole aasta pärast. Tegelikult ongi see paljude kulmugurude lemmiktoode pigem preventatiivne, ehk siis aitab selle kasutamine vältida karvade väljalangemist. Hea osa sinu pikaajalise kulmustrateegia paketist.

 


Viviscal

Seda toodet on kasutanud mitmed meie tüdrukud ja nad on sellega päris rahul. Nagu nad ise on öelnud, ei piirdu aga vohav karvakasv ainult kulmudega. Lisaks kulmudele, mille karvad hakkavad kasvama toodet proovinud tüdrukute sõnul tunduvalt kiiemini, ütlesid nad, et pidid hakkama näiteks raseerima ka oma jalgu ligikaudu kaks korda sagedamini kui varem. Ilmselt aitavadki selles tootes sisalduvad ookeani-proteiinid ja erinevad antiöksüdandid ning hobusesabaekstrakt saavutada tulemusi, mis mõjuvad igas su keha osas. Aga muidugi ka kulmudel! 


 

Latisse
 

Latisse on kulmuproffide seas väga levinud, kuigi see toode on algselt mõeldud ripsmekasuv kiirendamiseks. Loomulikult oleme seda ka ise proovinud. Kohe kasutamist alustades tundub, et toode on tugeva mõjuga, sest seda kulmub vaid üks kord enne magamaminekut tilk mõlemale kulmule. Tulemused on näha juba 2 nädala pärast! Oluline muutus, mille kohta juba teised tüdrukud sult kulmude kohta tunnustavaid küsimusi esitama hakkavad, on näha kuu jooksul. Kui sul juba on korralikud kulmud, muudab see toode need veel silmnähtavalt kohevamaks. Samas tasub kindlasti arvestada, et Latisse on üks neist “sõltuvust tekitavatest” kulmutoodetest, mille suurepärane mõju kestab täpselt nii kaua, kui seda kasutad. Seega arvesta palun, et sellest on lihtne sõltuvusse sattuda, kui näed, et Latisse kasutamise lõpetamisel kulmukarvad jälle “ära vajuma” hakkavad.


 

Rapidlash Eyebrow Renewal Serum

See peptiide, vitamiine ja minaalaineid sisaldav seerum on tõenäoliselt parimaks valikuks, kui soovid toodet, mida saad kasutada nii kulmude kui ka ripsmete puhul. Sarnaselt Latisse-le soovitavad eksperdid seda eeskätt ripsmete puhul, kuid nagu ikka, on paljud kulmuprofid selle üle võtnud.