Täna vaatame, kes on USA blogide statistika põhjal 15 maailma kõige ilusamat naist. Nagu kohe näed, on nende hulgas ka mitmeid meie kulmu-iidoleid. Samuti soovitame tähele panna, kui julged ja lopsakad on nende kulmud :)

15. Nina Dobrev

Copyright Vanity Fair.

Paljude meelest on maailma kõige ilusamaks naiseks just Nina Dobrev. Ta on Bulgaariast pärit Kanada modell ja näitleja. Ilus tüdruk, kes ei pea häbenema ka oma kulme.
 

14. Emmanuelle Chriqui

Copyright Getty Images.

Jällegi näitleja, kes on pärit... Kanadast. Võibolla oled näinud seda ilusat näitlejat ka HBO seriaalis
Entourage. Näitlemisega on ta tegelenud juba alates 10. eluaastast.

 

13. Jessica Alba

Copyright Getty Images.

Kes siis seda Ameerika näitlejat ei teaks! Aga kas teadsid ka seda, et Jessica Alba on lisaks näitlejaametile ka modell ja väga edukas ärinaine. Tuntuks sai ta, nagu ilmselt tead, filmidega Sin City ja Fantasitic Four.

 

12 Dianna Agron

Copyright Getty Images.

Järjekordne armas Ameerika näitleja, kes on muuhulgas ka laulja ja tantsija. Lisaks on ta ka tuntud veebirpojejekti 'You, Me and Charlie' looja. Muide, tantsimist alustas ta juba 3 aastaselt. 
 


11. Monica Bellucci

Copyright Getty Images.

Nagu kindlasti tead, on ta kuulus näitleja. Aga kas teadsid ka, et Monica on pärit Itaaliast ja on lisaks näitlemisele tegelenud palju ka modellindusega. Ja näitlemisega alustas ta juba 13. aastaselt Üleilmse tuntuse saavutas ta aga hoopis Dolce & Gabbana reklaamis osalemisega.
 


10. Olivia Wilde

Copyright Getty Images.

Loomulikult tead, et Olivia on näitleja. Aga võibolla sa ei teadnud veel, et ta on ka edukas produtsent ja stsenarist. Ta sündis New Yorkis ja kasvas üles Washingtonis. Lisaks väärib märkimist, et tal on lisaks Ameerika kodakondsusele ka Iiri oma. 
 

9. Scarlett Johansson

Copyright Getty Images.

Kindlasti tead, et Scarlett Johansson on USA näitleja. Võibolla ei teadnud sa aga, et ta on ka laulja ja modell. Tema filmikarjäär algas 1994. aastal.
 

8. Penelope Cruz

Copyright Imdb.

Paljude meelest on maailma kõige ilusam naine just Penelope Cruz. Ilmselt eadsid, et ta on pärit Hispaaniast ja on lisaks näitlejatööle teinud palju tööd ka modellina. Muuhulgas on ta olnud ka Ralph Lauren-i, L’Oréal-i ja Mango modell. Võibolla sa aga ei teadnud, et ta on võitnud Oscari oma rolli eest filmis Vicky Cristina Barcelona (2008).

 

7. Hayden Panettiere

Copyright Getty Images.

Hayden Panettiere on Ameerika näitleja, kes on lisaks sellele ka laulja ja sotsiaalselt väga aktiivne inimene. Huvitav fakt tema elust: esimest korda esines ta reklaamis, kui oli kõigest 11 kuu vanune. Lisaks näitlemisele meeldib talle väga ka ujuda. 


 

6. Angelina Jolie

Copyright Getty Images.

Angelina on, nagu tead, Ameerika näitleja. Samas on ta lisaks ka aktiivne investor ja mitmete filmide produktsiooni juht. Näitemist alustas ta koos oma isaga. Tuntuks sai ta oma rolliga Lara Croft. Ilmselt ei ole sulle ka mingiks üllatuseks, et Angela abikaasa on üks maailma ilusaimaks meesteks peetav Brad Pitt.

 

5. Charlize Theron

Copyright Getty Images.

Väga mitmed küsitlused kinnitavad, et Charlize Theron on lausa maailma kõige kaunim naine. Aga kas teadsid, et ta on sündunud Benon-is, Lõuna-Aafrikas? Lisaks näitlemisele on Charlize teinud karjääri ka... baleriinina. Muidugi on ta ka modell ja alustanud tuntuse kogumist reklaamides juba 14. aastaselt. 

 

4. Meryem Uzerli

Copyright Imdb.

Jah, paljude meelest on maailma üheks kauneimaks naiseks just Meryem Uzerli. Ta on pärit Türgist ja paljud imetlevad teda just ta ilusate siniste silmade pärast. Ta on terve elu tegelenud näitlemisega ja näitleja oli ka ta ema. 

 

3. Keira Knightley

Copyright Getty Images.

Keira on sündunud Londonis ja lisaks näitlejaametile on ta ka... jah, laulja. Näitlemisega on ta tegelenud juba varajasest lapsepõlvest ja tuntuim hitt, milles ta on osalenud on Kariibimere Piraadid. Keira on võitnud ka Oscari.
 



2. Olga Kurylenko

Copyright Getty Images.

Ilmselt pole sulle mingiks üllatuseks, et Olga on näitleja. Aga, kas teadsid ka, et ta on pärit Prantsusmaalt ja et ta alustas oma karjääri juba 12 aastaselt. Huvitaval kombel sai ta kuulsaks filmiga Hitman, mis põhineb samanimelisel videomängul.


 

1. Anne Hathaway

Copyright Getty Images.

Anne on näitleja, kes on pärit Ameerikast. Aga kas teadsid ka, et ta on teinud palju näitlejatööd teatrilaval? Tänu oma andekusele on ta võitnud ka Oscari.