Ülikiire ja töine Buduaari turg on selja taga ja lõpuks ometi sain ka ise lugeda Buduaari juubeli-numbrit. Mulle meeldib see ajakiri ja mulle meeldib Buduaari turg. Miks? Põhjusi on mitmeid: ilus kujundus, ajakohasus, professionaalsus jne. Aga see kõik on teisejärguline. Peamine põhjus on see, et Buduaari fookus ei ole negatiivsel. Nad ei püüa “ära panna” ja lasta kriitikal vohada, pigem vastupidi. Kui vaadata kõiki Buduaari tegemisi, lugusid ja üritusi nii veebis kui mujal, on näha elujaatavat ja positiivsust võimendavat hoiakut: alati asutakse väiksema poolele, ostatakse märgata seda, mis on hästi ning näidata inimlikkust ja kordaminekuid ka seal, kus kollane meedia vigades urgitsemisse kinni jääb. Just see muudab Buduaari eriliseks. Kindalsti on selle tõttu läinud kaduma klikke, sest kõikvõimalik lauskriitika ja intriigide tekitamine müüb, kuid samas on see taganud Buduaari jätkusuutlikkuse. 10 aastat ei ole meediamaailmas lühike aeg, eriti, kui on selle aja jooksul on tulnud ja läinud kümneid konkurente.

Just sama suhtumist hindame ka oma koolituste tegemisel. Saangi kodusel Saaremaal olla vaid mõned päevad, sest siis ootab mind juba järgmine FullGlam koolitus. Loomulikult on kõik need koolituspäevad intensiivsed ja pingelised - materjali on palju ja tahame ju nii mitmeid teadmisi ja oskusi edasi anda, aga samas on neis päevades ka alati midagi asendamatult positiivset. Tõenäoliselt ei ole ma ise kogenud oma elus paremat tunnet, kui siis, kui näen, et inimeses tekib reaalne veendumus, et ta saab oma elu muuta. See on eriti nii hetkil, mil inimene tajub, et ta saab võtta midagi, millest ta seni vaid unistanud on ja muuta see reaalseks - muuta see päriselt enda omaks, oma eluks. Kindlasti on selleks vaja häid oskusi, kuid samas ka kuhjaga eneseusku. Olen väga uhke selle üle, et just seda on tüdrukud meie koolitustelt saanud. On tekkinud positiivne emotsioon, mis ei kao ära - võime näha enda ümber maailmas pigem võimalusi ja väljakutseid, mitte olemprobleeme, negatiivset ja valu. Ja selle võimega võib korda saata ükskõik mida.

Tean, et see kõlab suurelt ja ameerikalikult: “Korda saata ükskõik mida”. Ometi nii see on. Vaid napilt kolm kuud tagasi olin ka ise lihtsalt tüdruk Saaremaalt, keda kulmumaailmas eriti paljud ei teadnud. Noh, olgem ausad, olin täiesti tundmatu. Nüüdseks on mu elus toimunud väga mitmeid muutusi ja unistus teha iluvaldkonnas koolitusi on arenenud reaalsete võimalusteni teha seda rahvusvaheliselt ja palju mastaapsemal skaalal. Miks ma seda räägin? Ei, mitte selleks, et sa ennast kadedana tunneksid. Ma räägin seda selleks, et ka sina võid seda teha. Mul pole midagi selle vastu, kui FullGlam koolituse tulemusena kasvad ja arened sina kulmuvaldkonna tegijana veel kiiremini kui mina. Vastupidi - see oleks privileeg ja puhas rõõm. Ja just selle pärast me neid koolitusi teemegi. Selleks, et anda inimestele reaalne võimalus ja vahendid muutuseks, mis võib, nii nagu see minu puhul läks, muuta kogu elu.

Märtsi koolitused on välja müüdud, aga saad tulla neile tulevikus. Kui tahad, et räägin sulle siiralt ja vahetult nagu sõbrannale sellest, kuidas mina kulmuäris edu saavutasin ja millest on mulle sel teel kõige rohkem kasu olnud, soovitan kindlasti FullGlam koolitusele registreeruda. Kui sa järgid neid soovitusi, mida koolituse käigus saad, on väga ebatõenäoline, et sa investeeringut koolitusse mitmekordselt tagasi ei teeni. Ja kui sa ei soovi tulla, siis pole ka absoluutselt mitte midagi valesti. Soovin sulle ikkagi kõike kõige paremat ja seda, et su unistused täituksid - kas siis ühel viisil või teisel.

Usun, et võime kunagi kohtuda, sest Eestimaa on väga väike. Ja kui see juhtub, kas siis mõnel koolitusel või niisama, nagu see juhtus nii paljudega Buduaari turul, on mul ainult siiralt hea tunne, kui näen, et ka sina oled üks neist rahututest, kes soovib saada elult rohkem kui inimesed tema ümber harjunud on ning võtab selleks ka midagi ette. Maailm kuulub julgetele tüdrukutele ja kui sul on unistused, siis ära jää kinni nendest unistamisse - vaid tegutse. Ainult nii saad õnnelikuks :)