Mis siis on täpselt kulmupikendused? Vastus on ühtaegu lihtne ja samas ka päris hullumeelselt kõlav: kulmutehnik asetab väiksed sünteetilised kulmukarvad ühe kaupa nahale kahjutu liimi sisse ja seejärel liimib ta need su olemasolevate kulmukarvade või naha külge. Just nii tekibki kulm sinna, kus seda varem ei olnud. Tulemused kestavad tavaliselt vähemalt 2-3 nädalat ning paistavad välja väga väga realistlikud.

Kulmupikendusteks kasutatavad vahendid: sünteetilised karvad, liim ja kulmupikenduse karvade paigaldamine ühe kaupa.

Kogu kulmupikenduste pagaldamise protsess võttis aega vähem kui 2 tundi inimese kohta. Sellest eksperimendist õppisime muuhulgas ühe väga olulise tõe: mitte mingil juhul ei tohi värskelt paigaldatud kulmupikendusi katsuda. Neid ei tohi tugevalt pesta, liiga palju hõõruda ja lisaks ei tohi peale protseduuri ka higistada (jah, sa ei tohi teha aktiivset trenni, mis su näo higiseks muudaks).
 

Kulmupikenduste paigaldamine protsess

Kulmupikenduste paigaldamise protsess.



Näide 1: Jenny

Probleem: "Olen olnud alati veidi ebakindel oma kulmude pärast (ma värvin neid igaks juhuks päris jõuliselt MAC Stud kulmupliiatsiga). Minu ootus oli, et mu kulmudele tekiks kuju, värv ja mis õige olulisem, mu näkku tuleks tagasi sära, mis sealt ära kadunud oli.".

Tulemus: "Peale väga mõnusat protsessi, mille käigus mulle pikendused paigaldati. nägin ma lihtsalt SUUREPÄRAST lõpptulemust. Nad paistsid välja nii loomulikud! Kulmupikenduste hoolduse osas oskan öelda seda, et tänu nendele hoidsin kokku päris palju aega igal hommikul, sest ei pidanud endale kulme pähe joonistama. Samas kulus mul näo pesemiseks umbes kaks korda rohkem aega kui tavaliselt, sest pidin olema väga ettevaatlik (mistahes puhastusaine ei tohi sattuda kulmupikendustega kulmude lähedusse).".

 

Näide 2: Kristin

Probleem: "Minu peamiseks probeemiks oli see, et mu kulmud olid äärtest äärmiselt õhukesed. Lisaks ei hoia mu loomulikud kulmukarvad (vähemalt minu enda meelest) õigesti ühte ja samasse suunda - need on täiesti sassis.".

Tulemus: "Mu kulmud paistsid välja tõeliselt loomulikena. Esimene hommik, kui kulmupikendustega ärkasin, tundsin nagu oleks osa mu ilusaks tegemise tööst juba minu eest ära tehtud. Mulle meeldis väga see, et ma ei pidanud oma hommikut alustama kulmude joonistamisega. Näo pesemine oli loomulikult protseduur, mida pean veel harjutama. Tekkis tunne, nagu mul näol oleks kaks kleebitud kulmu, mille lähedale sattumist oma kätega pidin igati vältima."

 

Näide 3: Tracy


Probleem: "Mu kulmud oli liiga õhukesed! Mitmel mu vanemal sugulasel on välja langenud rohkesti kulmukarvu ja see on tekitanud minuski paraja paranoia seoses sellega, et ma võin oma armsakesed ühel päeval ära kaotada.".

Tulemus: "Kulmupikendustega kulmud näisid tõesti ilusad ning keskelt tunduvalt paksemad ja lopsakamad kui mu enda omad. Pesemine oli tõesti päris harjumatu ja mu otsaesine läikis selle tõttu mitmel päeval pisut liiga palju.".

 

Näide 4: Sarhah

Probleem: "Mu loomulikud kulmud on liiga lühikesed ja õhukesed. Ma sooviksin endale võimsaid kulme, nagu Khaleesi-i Troonide mängust :) ja ma soovin väga, et ma ei peaks selleks kulme endale pähe joonistama, vaid need oleksidki sellised.".

Tulemus: "Kulmupikendustega kulmud nägid välja viimasepeal! Täpselt sellised, nagu oleks keegi kasutanud minu peal Photoshop-i. Ma algselt kartsin pisut, et need hakkavad välja nägema dramaatiliselt ja eluvõõralt, kuid tulemus jäi igati loomulik. Veidi tekitas mulle stressi see, et ma ei saanud oma nägu nii palju pesta, kui olin harjunud, kuid kahtlemata on see osa protsessist, mida kulmupikenduste paigaldamine endaga kaasa toob :)".

 

Lõplikud arvamused


Jenny

See oli väga väga hea kogemus, kugi seda pidevalt kasutada oleks veidi tülikas. Samas on kulmupikendused ideaalseks lahenduseks siis, kui on tarvis mõnel väga olulisel üritusel superhea välja näha (näteks pulmades?). Sain aru, et mitte midagi ei tule liiga kergelt ja ilu nõuab alati pingutust.

 

Kristin

Mulle meeldis väga see, et minu kulmud muutusid väga suurel määral ja uus kogemus oli igati huvitav. Veidi häiris mind see, et supertulemus kestis nädala - võibolla oleks tulemus kestnud kauem, kui ilm oleks olnud jahedam ning oleksin vähem higistanud. Samas on see tunne kindlasti seda väärt, sest võrreldes sellega, mida olin harjunud tavaliselt peeglist nägema, olid erinevused võrreldamatud!
 

Tracy

Kindalsti tasub seda teha, kui su rahakott seda välja kannatab. Eriti hea on see oluliste ürituste jaoks. Kindalsti tuleb ettevaatlik olla neil, kes on harjunud oma nägu katsuma - kulmupiirkonda ei tohi lihtsalt puutuda.

 

Sarah

Kindalsti on see ideaalne siis, kui sul on vaja mõne tähtsa sündmuse jaoks kiiresti oma kulmud korda saada.



Seega võib kokkuvõttes öelda, et kulmupikendused on endiselt in - pead lihtsalt teadma, mis nendegaga kaasneb. Parimad on need kindalsti olukorras, kui pead kiiresti olulise ürituse jaoks oma kulmud tipp-vormi saama :)