Ilmselt on kõik meist vähemalt midagi kuulnud sellest imeliselt meelelahutuslikust teismelisest tüdrukust. Lisaks kõigele muule on tegemist ka väga suure potentsiaaliga uue põlvkonna kulmulootusega. Kes siis on Sarah Ellen?

Tõenäoliselt on ta üks kõige tuntumaid teismelisi üldse, omades juba mitme miljoni suurust järgijaskonda. Ta on vaid 17 aastane, pärit Sydney-st, Austraaliast ja väga väga meelelahutuslik. Suure tõenäosusuega saab temast kindlasti järgmine suur internetikuninganna ja loodetavasti ka järjest rohkemate inimeste kulmuikoon.

“Juba lapsena soovisin saada kuulsaks ja töötada meelelahutusäris. Samas poleks ma kunagi arvanud, et see juhtub läbi sotsiaalmeedia ja selle pärast, et inimesed huvituvad nii suurel määral minu elustiilist. ”

— Sarah Ellen

Sarah-i tähelend sai alguse juba 4 aastat tagasi, kui ta postitas Youtube-i enda tehtud esimese 30-sekundi pikkuse video oma  "tantsivatest kulmudest". 

Kui selle video postitasin, tekkis inimestel järsku minu vastu väga suur huvi ja seda just tänu mu kulmudele. 

"Mulle meeldib tehnolooga, internet, sotsiaalmeedia ja sisu tootmine sinna. Suhtlen palju oma fännidega ja just tagasiside neilt motiveerib mind tegema pidevalt uusi postitusi," tunnistab Sarah. Tänaseks on Sarah-ist saanud arvestatav jõud moe-, elustiili ja trendivloginduses. Soovitame omaltpoolt ka hoida silma peal sellel andekal tüdrukul ja tema tulevikus potentsiaalselt ikooniliseks muutuvatel kulmudel.

Vaata siit ka lõbusat kogu Sarah-i kõige parematest Vine-idest.