Iluteenuste maailma siin vaikses Skandinaavias on kõvasti põrutama hakanud meie põhjanaabrite televisioonis eile pauguga käima läinud seriaal “Täydelliset veneläisnaiset” (täiuslikud vene naised) ja paraku ei jäänud ka ProBrows Eestil üle muud, kui käskida oma püstolreporteril ennast sellega kurssi viia. Noored küsiks nüüd: “Mida heeki see täydelliset veneläisnaiset veel on?” ja just sellele küsimusele otsimegi täna vastust. Paszhaluista, jällegi kõik uusim konkreetselt ja lihtsalt sinuni toodud.

Copyright ruuty.fi.

Uus kreisi seriaal

Kui varem võisime näha LV kottide, Gucci klietide ja suurte sularaha-pakkidega ringi käivaid, luksuslikku elustiili nautivaid ning peaasjalikult pealiskaudsetel teemadel rääkivaid naisi TLC või MTV kanalitelt, siis nüüd on hakanud sama asi toimuma siin samas meist vaid kahe tunni ja 19 euro kaugusel - Soomes! Üles on leitud viis vene prouat või preilit, kelle elustiil on toodud võimalikult muutmata kujul meieni ja nimeta meid nüüd pealiskaudseks, aga see jutt ja tegevus selles seriaalis on küll juba nii kreisi, et tasub üle vaadata.

Kuna enamik Eestis elavatest naistest on nii tublid ja haritud, et saavad soome keelest aru, siis käskisime ka oma püstolreporteril meile ette kanda, millest täpselt selles just käivitunud sarjas juttu tuleb.
 

Anu Saagim on streoids…

Kõigepealt teeme kohe selgels selle, kes on doer-id ja kes on donter-id. Nii nagu alati, on teemante, kes eriti hästi helgivad - ehk siis on ka selles sarjas tegelasi, kes on teistest veel silmatorkavamad ja rohkem esiplaanil.”Täydelliset veneläisnaiset” saatesarjas on neid lausa kaks - Sofia ja Alisa. Kui käskisime oma püstolreporteril konkreetselt nende kahe naise jutt, käitumine, olek, hoiakud ja kogu olemus kokku võtta, hakkas ta lõug kergelt värisema ja suust tulid sõnad: “Anu Saagim on Steroids…” Kontrollisime üle ja tõesti, ta ei eksinud. Need daamid pole küll võibolla kõige teravamad pliiatsid, aga, pagan võtaks, kindalsti kõige erksama värvitooniga. 

 

Esiteks, lubage esitleda: eriti erksa värviga ja mitte liiga terav pliiats - Alisa!

Copyright ruuty.fi.

Tegemist on väga mitmekülgse naisega, kes on kaasa löönud erinevates Soome reality-saadetes ning nii mõnigi võiks öelda, et ta on üks neist naistest, kes on kuulus sellepärast, et ta on tuntud. Aga ärge kuulake neid - nad on lihtsalt kadedad! Kui küsida, mida Alisa teeb, siis oleks otstarbekam küsida, mida ta ei tee: ta tegeleb nimelt lisaks seriaalis osalemisele ka ürituste korraldamisega, stilistikaga, iluteenuste osutamisega, müügitöö tegemisega ning kuna ta on korduvalt tunnistanud, et kõik, mida ta teeb, tuleb tal ka väga hästi välja, ei pea ta paljuks ka sukeldumist muusikatööstusesse- ehk siis lisaks kõigele muule on ta ka laulja. Igal juhul energiat ja töökust sellel naisel jätkub ka kuigi ta elab hetkel veel ühetoalises üürikorteris, pole välistatud, et peagi laiendab ta oma territooriumit veelgi jõudsamalt ning seda igas valdkonnas.

Oma elustiili ta häbenema ei pea, luksust selles jagub. Soome kollane press on selgeks teinud, et neiu deklareeritud tulu oli erinevatel hinnangutelt 20 või 43 tuhat eurot aastas ning sellest justkui ei piisaks jahtidega sõitmiseks ja muuks luksuseks, kuid ka Soome kollane press võiks häbeneda oma vähest loogilise mõtlemise oskust. Alisal on nimelt tema enda sõnul palju sõpru, kes talle vajadusel abikäe osutavad. Soovitame omaltpoolt kuulata ta juttu - see on ühest küljest täiesti siiras ja vahetu, teisest küljest samavõrd uskumatu.

Teiseks, lubage esitleda: Sofia - pidurdamatu iluteenuste kuninganna

Copyright ruutu.fi

Sofia on äratanud mitmete Soome meediaväljaannete tähelepanu sellega, et vaatamata oma võrdlemisi üle keskmise elustiilile - talle meeldib ringi sõita kallite autodega või oma jahiga, shopata jne - on ta deklareerinud tuludeks eelmisel aastal vaid veidi alla 4500 euro. Selle peale võiks isegi David Copperfield tunnustavalt noogutada ja öelda, et terve aasta säärase mikrotulu pealt sellisel levelil rullimine on üle keskmise mustkunst, kuid mitte Sofia jaoks. Ja tegelikult ka mitte, sest lisaks osalemisele seriaalis on ta ka ärinaine, kes oma vene järjekindluse ja edasipüüdlikkusega asutanud ilukliiniku, mille aastakäive ületab 740k. Ega peale seda steitmenti polegi vaja väga palju sellist elustiili põhjendada - ükskõik, mida vaatajad öelda võivad, on ta selle vähemalt ise saavutanud ning selles osas kahtlemata ka meie poolt - kudos! 

Seriaalis ta loomulikult ennast liiga palju tagasi ei hoia ning mitte keegi ei tohiks Sofiat süüdistada liigses tagasihoidlikkuses või kriitilise meele puudumises (kui siis vahel võibolla vaid enese puhul). Ta on karm tädi, kes paneb asjad paika ja selgitab konkreetselt, mis on soome naiste, vene meeste, ühiskonna ja selle liidrite puhul valesti, räägib sellest, kuidas ta ostab oma salongi kõige kõvemad laserid, et soome naised saaksid viimase peal hoolitsusi, promob oma loodud lõhnaõli ning käib neli korda aastas ennast täiendamas Monacos ja Londonis. Konkreetsuse eest igal juhul täispunktid. Kui sellel levelil rullida, pole vaja ka ennast liiga palju pidurdada ei tegudes ega sõnades ja seda tõestab Sofia ilmekalt.

Copyright ruutu.fi

Mis siis kokkuvõtteks öelda? Meie halli argipäeva on vaja värvi ja seda selles sarjas leidub. See pole ainult pealiskaudne jama, pläkutamine, itsitamine ja eurode pildumine random objektide suunas, see on ka palju muud. See on õpetlik saatesari sellest, kes ja kuidas elus edasi jõuab ja hakkama saab. Ja kuna õppida saame igal juhul nii eeskujudest kui hoiatustest, soovitamegi ka sul seda vaadata :)

Copyright ruutu.fi

Copyright ruutu.fi