Kui Cara Delevingne, Hilary Rhoda and Allison Williams on meile midagi õpetanud, siis kindalsti seda, et igal endast lugupidaval naisel peavad olema korralikud kulmud. Loomulikult on nende saavutamiseks sageli vajalik kulmupikenduste lisamine ja kulmude regulaarne hooldus. Täna vaatame aga, millised on veelgi julgemad trendid, kui su kulmud on juba ilusad ja soovid pushi-da oma kulmu-mängu täiesti uuele tasemele. Tähelepanu garanteeritud ja seda sõltumata sellest, kas oled mees või naine!

Värvitud kulmud

Järjest rohkem on julgeid tüdrukuid, kes tahavad mõne olulise sündmuse puhul (või siis lihtsalt vahel oma töökaaslaste šokeerimiseks) muuta kulmude värv sobivaks näiteks juuste värvi või oma riietusega. Ei probleemi! Kui soovid sellist asja, võta ühendust ja teeme ära.

Kirjud kulmud

Tahad veel rohem tähelepanu? Pole üldse paha mõte tuua sisse rohkem värve kui üks - kirjud kulmud on järjest rohkem aktsepteeritud uus ja ainult veidi hullumeelne kulmutrend. Natuke 80-nendate stiili, julget ükskõiksust, konservatiivse lähenemise purustamist ja oledki see, kellest kõik räägivad.

Bling kulmud

Natuke sädelust ja blingi on alati hea mõte. Tõmba oma kulmude peal tõeline pidu käima ja on fakt, et tood korraliku Studio 54 suhtumise igasse ööklubisse, lounge-i või seltskonda, kuhu satud.

Kui soovid neid stiile proovida, võta julgesti ühendust ja teeme su kulmudega meie uues salongis midagi tõeliselt hullumeelset.