Täna on supermodell Kate Upton-i sünnipäev ja paljudele võib tulla üllatusena, et sel imekaunil ja eeskujulike kulmudega naisel täitub alles 22 eluaasta.

Copyright Getty Images.

Kate on üks väheseid modelle, kellel on õnnestunud olla ajakirja Sports Illustrated kaanetüdrukuks juba kolmel aastal järjest. Lisaks on talle ta peadpööritava karjääri käigus osaks saanud õnn olla ka paljude teiste auhindade saajaks, muuhulgas näiteks Model of the Year 2013. 

Lisaks edule modellinduses on tal õnnestunud osaleda ka mitmetel filmivõtetel. Paljudele on ta meelde jäänud filmist “The Other Woman”, kus ta mängis koos Cameron Diaz-e and Leslie Mann-iga.

Võrreldes tavapärase modelli-ideaaliga, on Kate kahtlemata teistsugune, esindades loomulikult vormikamaid naisi. Ja selle kõige juures pole lkindlasti väheolulised ka tema kulmud. Need on läbi aegade (kui nii võib üldse nii noore naise kohta öelda) olnud läbivalt lopsakad, loomulikud ja suured. Ta ei häbene tunnistada, et talle ei meeldi kulmude liigne kitkumine ja ta teab väga hästi, kui hästi silmatorkavad ja julged kulmud ta nägu kaunistavad ja ta näojooni täiuslikkuseni tasakaalustavad.

Lisaks muule on Kate tuntuks saanud ka oskuse poolest luua väga viraalseks muutuvaid videod. Näiteks temast filmitud klipp "Teach Me How to Dougie” oli mõnda aega isegi Google-i vaadatuimaks videoks. 

Kate elab New York-is ja võib olla esmapilgul uskumatu, et lisaks kõigile muule on ta tulnud viiekordseks maailmameistriks erinevatel ratsutamisega seotud võistlustel. See mitmekülgne Ameerika unistuste tüdruk armastab hobuseid, ratsutamist, maa-elu ja loomulikult sporti.